Olen LR-tuotteiden jälleenmyyjä ja verkkokaupan löydät osoitteesta 

https://lounatuulen.lr-partner.com/#home

 

Tuotteita ja tuotteiden käyttäjä kokemuksia

 

Aloe Vera on luonnon oma aarreaitta siäisesti ja ulkoisesti käytettynä

Share|
 
02.01.2017

Muinaisella ajalla jo Kleopatra tunsi aloe veran ihanuuden kylpiessään sen mehussa. Kolumbus sai apua vaivoihinsa ja paljon muuta tarinaa aloe veran ihmevaikutuksista on kirjoitettuna muistiin.

Aloe Vera Barbarensis Miller lääkekasvi on mullistava ominaisuuksiltaan. Luonnon tehoyhdisteestä löytyy mm. aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja.

Aloe Veran on todettu pitävän yllä hyvää peruskuntoa ja immuniteettia.

Tänä päivänä ihmiset ympäri maailman käyttää aloe veraa sisäisesti ja ulkoisesti ja se on todella suosittu terveystuote!

Kuitenkin myynnissä on monenlaisia tuotteita, osa niistä sisältää puhdistamatonta aloe veraa joka sisältää haitallista lehden sisäpintaa, aloiinia joka aiheuttaa hekemmillä ihmisillä ongelmia. Aloiini on vaarallista myös sisäisesti käytettynä koska se voi nostaa maksa-arvoja. Tästä on esimerkkejä ollut lähiaikoina tiedotusvälineissä.

Kun valitset turvallisia tuotteita, huolehdi siitä että ne ovat täysin puhtaita ja aloiinivapaita tuotteita. Aloe Vera mehut eivät ole sama asia kun geelijuomat.

Saksalainen LR Health&Beauty valmistaa turvalliset sertifioidut aloevera geelijuomat ja voiteet ja ne toimittaa Hyvinvoinnintekijät.

Lue lisää...

ulkoisesti käytettävistä aloe vera tuotteista 

sisäisesti käytettävistä aloe vera tuotteista

 
 

Apua atooppiseen ihoon aloe vera voiteilla

Share|
 
19.12.2016

 

Etsitkö apua atooppiseen ihottumaan? Iloksemme voimme kertoa positiivisia asiakaskokemuksia LR aloe vera special care -tuotteista.

Henkilö jolla oli vaikea atooppinen ihottuma, käytti LR aloe vera ensiapusuihketta ja LR aloe vera+LR propolis yhdistelmävoidetta sai kauan kaivatun avun atooppiseen ihottumaan.

Mikäli haluat kokeilla näitä luonnon experttejä, tilaa nyt shopistamme LR aloe vera box joka sisältää kaikki tarvittavat tuotteet atooppisen ihottuman hoitoon.

Kun tilaat shopistamme tuotteen, laita ruksi "tietoni saa luovuttaa". Toimitamme ilmaiseksi käyttöohjeet hoitoon.

Tästä linkistä pääset tilaamaan Aloe Vera Boxin 

 

Särkeekö niveliäsi yöllä? Tässä selitys

Share|
 
28.12.2016

Jotkut kokevat nivelkipuja usein yöllä, vaikka silloin nivel on levossa. Mistä tämä johtuu? 

Yökipu liittyy usein pidemmälle edenneeseen nivelrikkoon, mutta sitä voi esiintyä ajoittain lievemmissäkin tautimuodoissa.(lähde Studio55 27.12.16) 
Lue juttu kokonaan TÄSTÄ LINKISTÄ

”Kansainvälinen tutkimus: Glukosamiini + kondroitiinisulfaatti auttavat nivelrikkoon"

Polven kipuja, turvotusta ja jäykkyyttä voidaan vähentää ja polvinivelen toimintaa ja potilaiden elämänlaatua parantaa nauttimalla 6 kuukautta ravintolisänä glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin yhdistelmää, osoittaa reumalääkäreiden ammattilehdessä julkaistu kansainvälinen tutkimus (Hochberg ym. 2015). Ravintolisä osoittautui yhtä tehokkaaksi kuin tulehduskipulääke, selekoksibi, mutta on sitä turvallisempi jatkuvassa käytössä. Toinen uusi kliininen tutkimus vahvistaa, että yhdistelmä vähentää tulehdusta (Navarro ym. 2015).Pelkkä kondroitiinikin on tehokasta, osoittaa Cochrane Rerview (2015).Tiedot ovat merkittäviä, sillä Suomessa reumalääkärit, Reumaliitto, YLE, HS ja muu valtamedia ovat vastustaneet vuosikymmenien ajan ravintolisien käyttöä.


Tutkimus tehtiin eurooppalaisten, amerikkalaisten ja kanadalaisten yliopistojen yhteistyönä. Tarkoitus oli selvittää kunnolla, onko glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sisältävästä ravintolisästä polven nivelrikon hoitoon vai ei. Ravintolisää verrattiin yleisesti käytössä olevaan tulehduskipulääkkeeseenselekoksibiin, jota myydään Suomen apteekeissa kauppanimillä Celebra ja Onsenal.


Aineistona oli 606 polven vaikeaa ja kivuliasta nivelrikkoa sairastavaa potilasta, joita hoidettiin ja tutkittiin 42 sairaanhoitolaitoksessa Ranskassa, Saksassa ja Puolassa. Hoitoon ja tutkimuksiin osallistui yleislääkäreitä, reumatologeja ja ortopedejä. Puolet potilaista sai puoli vuotta päivittäin ravintolisää ja puolet selekoksibia (200 mg/vrk). Ravintolisässa oli 400 mg kondroitiinisulfaattia ja 500 mg glukosamiinia. Tabletteja otettiin 3 kertaa päivässä. Tutkimusasetelma oli satunnaistettu kaksoissokko eli tutkitut ja tutkijat eivät tienneet kuka sai mitäkin valmistetta. Hoitovaikutuksia mitattiin Rheumatology Clinical Trials and Osteoarthritis Research Society International (OMERACT-OARSI) -kriteereillä ja EuroQoL-5D-menetelmällä.


“Tutkimus osoittaa, että glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin yhdistelmä antaa tehokkaan hoitovaikutuksen nivelrikossa. Yhdistelmän teho on verrattavissa tulehduskipulääkkeeseen, mutta on sitä paljon turvallisempi", sanoo tutkimusta johtanut Montrealin yliopiston professori Jean Pierre Pelletier."Näiden kahden luonnonaineen yhdistelmä on terapeuttinen avainaine, vaihtoehto monia lääkkeitä saaville potilaille, jotka potevat useita samanaikaisia sairauksia, koska ravintolisän turvallisuusprofiili on parempi kuin tulehduskipulääkkeillä. Tämä näkökohta on erityisen relevantti, koska nivelrikko on krooninen sairaus", hän lisää.
Tutkimus ja sen tulokset esitettiin vuonna 2014 reumalääkereiden kokouksessa Annual European Congress of Rheumatology, ja ne julkaistiin nyt reumalääkäreiden ammattilehdessä artikkelissa, jonka voi lukea kokonaan maksutta alla olevasta linkistä.
Toisessa uudessa tutkimuksessa 18 tervettä mutta ylipainoista miestä ja naista sai kuukauden päivät päivittäin joko lumetta (n=9) tai 1500 mg glukosamiinia ja 1200 mg kondroitiinisulfaattia (n=9). Aktiivihoito pienensi tulehdusta osoittavaa C-reaktiivista proteiinia eli CRP:tä 23 % (Navarro ym. 2015)." Lähde Tohtori Tolosen Terveysuutiset

 

RATKAISU SAKSALAISILLA LR-TUOTTEILLA

Meidän tuotteemme Aloe Vera Freedom toimii ja on edellä mainittuja tehokkaampi koska Aloe Vera toimii kuljettimena joka vie vaikuttavat aineet solutasolle. 
Lisäksi Aloe Vera puhdistaa kehosta toksiinit eli myrkyt sekä kuona aineet ja tuo yleistä virkeyttä ja pirteyttä.

Katso lisää LR Aloe Vera Freedomista ja tilaa verkkokaupastamme 
TÄSTÄ LINKISTÄ