Olen LR-tuotteiden jälleenmyyjä ja verkkokaupan löydät osoitteesta 

https://lounatuulen.lr-partner.com/#home

 

Olen myös fb.ssa  LR- jälleenmyyjä Eeva Lindvall

 

Easyship on helppo tapa tilata tuotteita.

-saat tuotteet suoraan kotiisi joka kuukausi tai joka toinen kuukausi

-joka viides lähetys veloituksetta

-Easyshippisi mukana saat oman LR-partnernumeron. Se tarjoaa sinulle lisäetuja kuten: Saat kaikki tuotteemme aina partnerhintaan Sinun on mahdollista ansaita bonusta Sinun on mahdollista aloittaa oma LR-liiketoimintasi, jos niin haluat..tai tilata tuotteita vain omaan käyttöön.

 

Avaa alla oleva linkki uudessa ikkunassa 😉

 

https://youtu.be/othRHX3r5UY

 

 

 

Kerron mielelläni lisää tuotteista ja jos olet kiinnostunut LR-jälleenmyyjänä toimimisesta löytyy alla olevalta info videolta myös tietoa 😉

avaa linkki uudessa ikkunassa

https://youtu.be/5sQ0BCQFBTc  

 

 

Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus

3 Plussaa immuunijärjestelmällesi

Uusi Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus on kolminkertainen plussa vastustuskyvyllesi:

+ VAHVISTAA: vahvistaa kehosi immuunisoluja1
+ AKTIVOI: aktivoi uusien immuunisolujen tuotantoa1,2
+ STIMULOI: immuunijärjestelmä pystyy reagoimaan nopeammin1,3

Nämä luonnolliset tehoaineet antavat tehokkaan yhteisvaikutuksen:

• LR ALOE VERA Drinking Gel Immune Plus vahvistaa, aktivoi ja stimuloi vastustuskykyäsi4. Aloe Vera sisältää luonnostaan mm. acemannania, vitamiineja, hivenaineita, kivennäisaineita ja entsyymejä
• INKIVÄÄRI sisältää eteerisiä öljyjä, gingerolia, hartsia ja hartsihappoja. Lisäksi se on rikas C-vitamiinin lähde ja sisältää magnesiumia, rautaa, kalsiumia, kaliumia, natriumia ja fosforia.
• HUNAJA hoitaa pehmeästi–se sisältää bioaktiivisia aineita ja antioksidantteja. Sen aktiivisilla aineosilla on myönteinen vaikutus hyvinvointiisi.
• SITRUUNA sisältää runsaasti C-vitamiinia ja käytetään perinteisesti kotihoitona.
• C-VITAMIINI vahvistaa vastustuskykyäsi ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä1,5. Lisäksi C-vitamiinilla on monia positiivisa vaikutuksia elimistön eri prosesseissa10.
• SINKKI aktivoi vastustuskykyä1. Sen saanti on elimistölle välttämätöntä ja se on tärkeä aineenvaihdunnalle6.
• SELEENI aktivoi vastustuskykyä1. Koska elimistö ei pysty itse tuottamaan seleeniä, sen saanti on turvattava ravinnosta.

Aloe Vera: monilahjakkuus


Aloe vera on monien vaikuttavien aineidensa ansiosta todellinen
monilahjakkuus. LR käyttää vain korkealuokkaista aloe veraa Aloe
Vera-geelijuomien valmistamiseen. Siten LR Aloe Vera Drinking
Gel antaa sinulle mahdollisuuden nauttia elämästäsi täysin siemauksin, sillä se ravitsee, suojaa, uudistaa ja aktivoi kehoasi7-9.

+ ENERGIANLÄHDE: Aloe veran välttämättömät tehoaineet antavat lisää energiaa ja elinvoimaa7. Tehoaineiden biologinen hyötyosuus paranee.
+ IMMUUNISUOJA: Aloe vera vahvistaa immuunijärjestelmää ja pitää kehon omat prosessit tasapainossa8.
+ UUDISTAJA: Aloe vera tukee kehon rakennus- ja uudistumisprosesseja9.
+ AINEENVAIHDUNNAN AMMATTILAINEN: Aloe vera vilkastuttaa aineenvaihduntaa7.

1 C-vitamiini, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 2Sinkillä on tehtävä solujen jakautumisessa. 3 C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. 4 Aloe Vera Drinking Geelin edistämä C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 5 C-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. 6 Sinkki edistää normaalia happo-emästasapainoa. 7 Aloe Vera Drinking Geelin sisältämä C-vitamiiniedistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. 8 Aloe Vera Drinking Geelin sisältämä C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 9 Aloe Vera Drinking Geelin sisältämä C–vitamiini auttaa torjumaan väsymystä ja uupumusta ja edistää E-vitamiinin pelkistetyyn muodon uudistumista. 10 C –vitamiini edistää normaalia kollageeninmuodostumista luiden, rustojen ja ihon normaalille toiminnalle. C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä hermojen normaalia toimintaa.